1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to content

Jørgen Brunborg-Næss

Del:
 

Faglig leder og avdelingsleder for Osloavdelingen,
Synlighet AS

 

Kl. 09:00 / Hva er performance marketing?

Kl. 13:30 / Performance Marketing i display


Jørgen er faglig leder i Synlighet og avdelingsleder for Oslokontoret. Han er datanerd av legning og økonom av utdannelse, noe som gir ham den nyttige kombinasjonen av teknisk innsikt og kommersiell forståelse. Han har jobbet med å bygge opp Synlighet siden 2002, med unntak av et avbrekk som forretningsutvikler i Schibsted Søk/Sesam, og er dermed blant dem som har lengst fartstid innen søkemotormarkedsføring i Norge. Jørgen er lidenskapelig opptatt av alle former for analysebasert markedsføring, og den stadige jakten på optimale løsningen.

 

På performance day vil han holde åpningsforedraget om performance marketing og senere gå inn på performance i display under parallell-sesjonene.

Jørgen Brunborg-Næss_Synlighet

Grunnkurs i Web-analyse av Jørgen Brunborg-Næss for seminar i Ålesund Juni 2010.

Andre foredragsholdere:

Carl Christian Grøndahl, Synlighet AS

Carl Christian Grøndahl

Synlighet AS

Carl Christian Grøndahl er fagansvarlig for sosiale medier hos Synlighet. Det siste året har han holdt over 30 ulike kurs, foredrag og workshops for godt over 1000 mennesker.

Jørgen Brunborg-Næss, Synlighet AS

Jørgen Brunborg-Næss

Synlighet AS

Jørgen Brunborg-Næss er faglig leder i Synlighet og avdelingsleder for Oslokontoret. Han er datanerd av legning og økonom av utdannelse, noe som gir ham både teknisk innsikt og kommersiell forståelse.