1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to content
Del:

Fellessesjon

Få med deg 15 foredrag som alle fokuserer på effektiv og resultatbasert markedsføring. Du møter blant annet Jonathan Dean fra Facebook, Mark McCann fra Google, Jørgen Brunborg-Næss fra Synlighet, Ørjan Hanssen fra Eniro, Eirik Bergensen fra Opplysningskontoret.no, og mange flere.

 

08:30 - 08:55

Registrering

09:00 - 09:15

Velkommen - Hva er performance marketing?   Jørgen Brunborg-Næss, Synlighet AS

Jørgen setter tonen for dagen og trekker opp rammene for hva som ligger i begrepet performance marketing.

09:15 - 10:15

Endelig: Hvor kan jeg kjøpe?!   Mattias Nyman, Eniro AB

Gule Sider skal være ikke være en søkemotor, men en kjøpemotor. Mattias Nyman er arkitekten bak denne strategien på nordisk nivå, og vil fortelle deg hvorfor Eniro vil gjøre dette og hva det innebærer for deg som annonsør.

 

Scandinavian AdNetworks – lokal tilnærming til et globalt marked

Ørjan Hanssen, Eniro Norge AS

Kvasir.no har droppet firmakatalogen og konvertert alle kundene til sponsede lenker og betaling pr klikk. Samtidig har Eniro lansert Scandinavian AdNetworks, som omfatter distribusjon av de samme sponsede lenkene gjennom mange andre kanaler. Ørjan oppdaterer deg på hva som har skjedd og hva dette betyr for deg som annonsør.

 

Gule Sider mobil + Deals   Tommi Larsen, Eniro Norge AS

Gule Siders mobilapplikasjon ble kåret til Norges og Europas beste i 2010, og har en kraftig vekst i antall brukere. Tommi Larsen er sjef for mobil i Eniro,og er rett mann til å vise deg hvilke muligheter som finnes for å nå frem til brukere i kjøpsmodus på mobiltelefon.

 

Q & A

Mattias Nyman

Ørjan Hanssen

Tommi Larsen

10:15 - 11:00

Social by Design   Jonathan Dean, Facebook

I Facebook setter de mennesker og våre relasjoner i sentrum. Eller ”People first, content second” som Facebook selv sier. I dette foredraget viser Jonathan oss hvordan bedrifter i dag endres og lar nettverk og deling bli en naturlig del av selve produktene de selger. I den digitale verden blir relasjoner viktige kjøpsforsterkere. Foredraget trekker frem viktige elementer i Facebooks funksjonalitet og har gode eksempler fra ulike internasjonale aktører.

 

Facebook Marketing - Ads, Pages, Places & Deals    Siam Choudhury, Facebook

Facebook er verdens, og Norges, mest brukte sosiale nettverk, med helt vanvittige trafikkvolumer. Siam er Account Manager for skandinaviske kunder, og gir deg en full oversikt over alle markedsføringsmuligheter, og tips til hvordan du får best mulige resultater.

11:00 - 11:15

Pause

11:15 - 12:00

Socialize your website - Facebook Social Plugins and the open graph   Jonathan Dean, Facebook

Facebook har ambisjon om å gjøre Internett mer sosialt, og tilbyr derfor verktøy for å integrere sosiale funksjoner på ditt nettsted. Jonathan gir deg her en oversikt over disse funksjonene, hvordan de kan utnyttes for maksimal effekt, og hvordan de kan kobles til annonsering.

 

Q & A 

Siam Choudhury

Jonathan Dean

12:00 - 12:30

Lønnsom dialog i alle medier

 

Arild Horsberg, Bring Dialog Norge AS

Arild er ansvarlig for å ha skapt Dialogkonferansen, og er en nestor innen dialogmarkedsføring og en anerkjent foredragsholder både i og utenfor landets grenser. I dette foredraget trekker Arild opp koblingene mellom gammel visdom og nye medier.

12:30 - 13:30

Lunsj

13:30 - 15:00

Search advertising | Today, and tomorrow   Mark McCann, Google

Mark er Senior Product Specialist for annonseproduktet Google AdWords, og kommer for å oppdatere oss på alt som har skjedd med AdWords den siste tiden, og hva som kommer til å skje fremover. Hvis vi er heldige så har han noen saftige nyheter i ermet!

 

Google Display Network   Elisabeth Berglie, Google

Google AdSense, Google Content Network, Google Display Network - kjært barn har mange navn. Det dreier seg om at Google utnytter sin enorme datakraft og kunnskap om søk til å målrette annonser på innholdsnettsteder basert på hva hver enkelt artikkel handler om. Alt for ofte er Google Display bareet vedheng til en AdWords-konto, men nettverket er såpass kraftig at det fortjener mye oppmerksomhet på egen hånd. Elisabeth gir deg oversikt over hvordan det fungererog hvordan du kan utnytte det til å skape resultater.

 

Google Places + Deals

Mats Olavson, Google

Google kartsøk er svært mye brukt, både på web og mobil. Verktøyet for å angi hvordan din bedrift profileres i kartet er Google Places, og det er gratis! Mats forteller deg hvordan det virker og hvordan du kan koble det til annonsering, samt oppdaterer deg på de rabattkupong-tjenestene som Google har lansert i USA.

 

Mobilt søk

Kristin Ellingsen, Google

Salget av smarte mobiltelefoner har tatt av, og søk på mobiltelefon følger etter. Google er størst på søk også på mobil, og Kristin vil gi deg en oppdatering på bruk, trender og annonsemuligheter.

 

Q & A

Mark McCann

Elisabeth Berglie

Mats Olavson

Thor Fjeldberg

15:00 - 15:15

Pause

15:15 - 15:45

Søk og FINN - Markedsføring på Mulighetenes Marked   Geir Jangås, FINN.no

FINN.no er et av Norges aller største nettsteder, og brukerne der har ett formål: Å søke i annonser! Geir tar deg gjennom de ulike vertikalene og viser hvilke muligheter du som annonsør har for å få solgt dine varer og tjenester.

15:45 - 16:00

Oppsummering Synlighet

16:00 - 16:30

Humor på alvor - hvordan humor kommuniserer et budskap mer
effektivt   Eirik Bergesen, Opplysningskontoret.org

Eirik bidrar med et faglig-humoristisk foredrag der han forteller hvordan han droppet diplomatiet og nå bruker humor for å forandre samfunnet. Han viser også hvordan Opplysningskontoret.org har brukt sosiale medier for å forbedre sin nettside og nå mer effektivt ut med sine budskap.

 

Fra 16:30

Tapasbuffet, nettverking og kaffe

 

 

Du får hele denne dagen, med 15 foredrag og 2 måltider, for kun 2.950,-